Nieuwe aanwinst: Pieter De Nys

Pieter De Nys (35) komt per direct transfervrij over van reeksgenoot La Furia Opwijk. Hij tekende zopas een prestatiegericht contract van onbepaalde duur. Met zijn komst voegt onze club pakken ervaring toe aan het verdedigende compartiment.

Voorzitter Gianni Claessens verklaarde zich tevreden met de transfer: "Het is een transfer van lange adem geweest waar we meerdere seizoenen aan gewerkt hebben. Het was moeilijk om de onderhandelingen geheim te houden maar dankzij het gebruik van een codenaam (Pierre Van Overschelde, nvdr) zijn we er toch in geslaagd om geen lekken naar de pers te creëren. Ik wens hierbij dan ook de loftrompet af te steken voor Roald Willems die deze onderhandelingen tot een goed einde wist te brengen. Daarnaast wensen wij ook de makelaar van de speler te danken voor de smartwatch die bij deze transfer onder tafel geschoven werd."

De speler zelf verklaarde zich trots en tevreden met zijn transfer naar onze club en hoopt zelf speelklaar te geraken voor de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Wolven Opwijk. Hij zal met fierheid het nummer 16 van Petrol dragen.

Welkom Pierre! Euh, Pieter!