Nieuws

21.10.2020

Tijdelijke stopzetting competitie

Stopzetten provinciale competitie.

Naar aanleiding van de beslissing van de Vlaamse Minister van Sport, de heer Ben Weyts, dat alle binnensporten, waar een afstand van 1,5 meter niet kan gegarandeerd worden, in code oranje worden geplaatst en dus niet meer kunnen doorgaan vanaf woensdag 14 oktober 2020 heeft het Dagelijks Bestuur van de V.Z.V.B. Brabant beslist om alle geplande zaalvoetbalwedstrijden van de Provinciale Competitie uit te stellen tot nader order. Er zal pas opnieuw kunnen gespeeld worden na de evaluatie van deze maatregel en na de beslissing door de Vlaamse Regering na de herfstvakantie. We rekenen erop dat iedereen zich houdt aan alle genomen maatregelen zodanig dat er na de herfstvakantie - mits toelating van de Vlaamse Regering - opnieuw zaalvoetbal zal kunnen gespeeld worden. Hou het veilig en zorg goed voor elkaar.

20.08.2020

Reeksindeling 2A seizoen 2020 -2021

Komend seizoen spelen we reeds het 7de opéénvolgende seizoen in 2de provenciale A. De reeksindeling is ondertussen bekend gemaakt. Er zijn uiteraard een aantal bekende namen waar we reeds vorig tegen speelden zoals onder andere ZVK Malderen, SDI Asse B, ZVC Ternat, ZV Wambeek, Wolven Opwijk, Dikke Rudy Meise en YWY-T Dilbeek. Nieuwe clubs die aan onze reeks zijn toegevoegd zijn Cracks Wolvertem, AF Londerzeel B, MIST Wemmel B, ZVC Vilvoorde en Jovenes Relegem. We hopen op een mooi seizoen zonder dat Corona roet in het eten gooit.

18.08.2020

Jens Van De Voorde verlaat ZVC Petrol

Jens Van De Voorde speelde de afgelopen 3 seizoenen voor Petrol. Hij scoorde 29 doelpunten in 31 wedstrijden. Wij danken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club, een reeksje lager: ZVC Boca Juniors Malderen.

23.03.2020

Coronavirus legt de Vlaamse Zaalvoetbalbond Competitie volledig stil.

De Vlaamse Zaalvoetbalbond heeft afgelopen week beslist om competitie volledig stil te leggen. Door de opkomst van het Coronavirus is dit de enige juiste beslissing. Uiteraard is dit zeer jammer voor alle betrokkenen maar volgend seizoen vliegen we er opnieuw in. Blijf gezond en verzorg uw naasten.

14.02.2020

Nieuwe speler: Jari Brusselmans

Jari Brusselmans, 21/12/1995, is onze eerste winteraanwinst van het seizoen 2019-2020. Jari is met zijn 24 jaar meteen één van de jongste van de groep. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al heel wat ervaring in het zaalvoetbal en kan hij bijgevolg snel integreren in de groep. Hij speelt al heel wat jaren in de Buggenhoutse liga en is daar momenteel topschutter in de B-reeks. Jari is een technisch sterke speler. Zijn snelheid en zijn neus voor doelpunten zullen extra troeven zijn voor ons team. Jari krijgt rugnummer 10 toebedeeld. Welkom bij onze club, Jari. Let's rock and roll.

23.10.2019

Nieuwe doelman: Dave Van Driessche

Dave Van Driessche, 17/01/1982, is de laatste nieuwste aanwinst van het seizoen. Dave was reeds enkele jaren geleden aangesloten bij de club als veldspeler. Nu komt hij terug bij ons en zal hij fungeren als tweede doelman. Hij heeft trouwens heel wat ervaring als doelman. Hij speelt momenteel nog steeds de pannen van het dak bij de alom gekende KVK Daltons. Welkom terug Dave bij onze club. 

28.09.2019

Nieuwe aanwinst: Pieter De Nys

Pieter De Nys (35) komt per direct transfervrij over van reeksgenoot La Furia Opwijk. Hij tekende zopas een prestatiegericht contract van onbepaalde duur. Met zijn komst voegt onze club pakken ervaring toe aan het verdedigende compartiment.

Voorzitter Gianni Claessens verklaarde zich tevreden met de transfer: "Het is een transfer van lange adem geweest waar we meerdere seizoenen aan gewerkt hebben. Het was moeilijk om de onderhandelingen geheim te houden maar dankzij het gebruik van een codenaam (Pierre Van Overschelde, nvdr) zijn we er toch in geslaagd om geen lekken naar de pers te creëren. Ik wens hierbij dan ook de loftrompet af te steken voor Roald Willems die deze onderhandelingen tot een goed einde wist te brengen. Daarnaast wensen wij ook de makelaar van de speler te danken voor de smartwatch die bij deze transfer onder tafel geschoven werd."

De speler zelf verklaarde zich trots en tevreden met zijn transfer naar onze club en hoopt zelf speelklaar te geraken voor de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Wolven Opwijk. Hij zal met fierheid het nummer 16 van Petrol dragen.

Welkom Pierre! Euh, Pieter!

27.09.2019

Yentel Teugels verlaat ZVC Petrol

Yentel Teugels kon door zijn drukke veldvoetballeven sowieso niet veel wedstrijden spelen op vrijdagavond en dat zou ook het komende seizoen zo zijn. Hij verlaat Petrol en gaat nu een reeksje lager voetballen bij AF Londerzeel B, de club van zijn neef. Veel succes Yentel bij jouw nieuwe club.

01.09.2019

Nieuwe aanwinst: Jente Van Ongeval

Jente Van Ongeval, 12/01/1983, is onze eerste nieuwste aanwinst van het seizoen. Jente brengt heel wat ervaring met zich mee. In het veldvoetbal speelde hij als centrale verdediger in 2de klasse bij OH Leuven. Verder speelde hij nog bij Woluwe-Zaventem, KSV Bornem en Sporting Kampenhout. Jente brengt heel wat voetballend vermogen bij, heeft een uitstekende passing en kan leiderschap toevoegen aan ons team. Hij zal bij Petrol het nummer 9 dragen. Welkom bij onze club, Jente. Geef maar van Petrol.

30.07.2019

Reeksindeling 2019-2020

De reeksindeling voor het seizoen 2019-2020 2de provenciale A werd deze week bekend gemaakt. Komend seizoen sparren wij tegen ZVC Ternat, ZV Wambeek, Ribbels Beigem, Wolven Opwijk, DEAF Brussels, Dikke Rudy Grimbergen, La Furia Opwijk, Brussels United B, SDI Asse B. Dit zijn gekende ploegen waar we reeds vorig seizoen tegen speelden. Verder moeten we het opnemen tegen onze vrienden van ZVK Malderen (ploeg gezakt uit 1ste provenciale) en volgende ploegen YWY-T Drogenbos (ploeg dat uit 3de provenciale komt).

Pagina's