Sponsors

Voor installaties of herstellingen van verwarmingsapparaten of allerhande sanitairklussen moet u bij Tom Stoels zijn.

Tom Stoels, Kerkstraat 79, 9255 Buggenhout
GSM: 0473/529.661
tomstoels@skynet.be
 

Antimal ongediertebestrijding is een jong en ondernemend bedrijf, dat tal van diensten en producten op het gebied van beheersing en bestrijding van ongedierte uitvoert en aanbiedt.

Antimal houdt zich bezig zowel preventief als bestrijdingstechnisch met het beheersen van ongedierte, zowel in de particuliere als zakelijke sector.
Ondertussen heeft Antimal reeds heel wat ervaring in de wereld van de ongediertebestrijding.

Anitmal Ongediertebestrijding

Antimal
Ben je op zoek naar een hoge rente vanaf de eerste euro, een voordelige spaarrekening met service, wil je gezond beleggen, een verzekering met de nadruk op zekerheid of lenen zonder uw spaarcenten aan te spreken, vertrouw op argenta.

Mertens - Van den Eynde, Leopold Van Hoeymissenstraat 2, 1840 Malderen
Houthandel Van Hemelrijck is gespecialiseerd in timmerhout, bekistingshout, plaatmateriaal, massief hout, hardhout, tuinhout, onderdak, gipsplaten, isolatie, dakbekleding, gevelbekleding, dakramen, deuren, parket, muur- en plafondbekleding, ...

Houthandel Van Hemelrijck NV, Holstraat 31, 1840 Malderen.
www.houthandelvanhemelrijck.be
Bij sportspeciaalzaak Topsport vindt u alles voor elke zaalsport, voetbal, lopen, fietsen, tennis, badminton, squash, fitness, dansen, zwemmen en skiën. Meer keuze vindt u nergens anders. Ervaring en de beste prijzen doen de rest.

Topsport bvba, Brusselsesteenweg 142, 9280 Lebbeke.
Tel: 052/41.46.27
info@topsport.be
www.topsport.be
Sinds 1959 kan u bij Traxx steeds de nieuwste trends vinden voor zowel mannen als vrouwen. Dames en heren kunnen bij hen terecht voor merkkledij tegen supervoordelige prijzen. U vindt er ook een uitgebreid assortiment van rouwkledij. Deze kan u zowel kopen als huren.

Traxx, Jozef Vermaesenplein 4 en 8, 1840 Malderen
www.traxxmode.be
info@traxxmode.be
Eurika Shoe, uw schoenenspecialist: 1000 m2 winkelruimte met de beste merken maar waar de keuze in elk bekend merk enorm uitgebreid is...

Eurika-Shoe bvba, Handelsstraat 141 , 1840 Malderen station
Telefoon: 052/33.30.01
www.eurika-shoe.com
info@eurika-shoe.com
Drankenhandel Vercauteren, u kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment bieren en frisdranken! Knap gamma fijne wijnen en schuimwijnen en de specialist uit de streek voor whiskyliefhebbers, kom langs en ontdek ons gamma! Op zoek naar een leuk geschenkje? Spring er zeker eens binnen en sta versteld van de mogelijkheden. Voor diverse feesten helpen ze ook graag verder met feestmateriaal zoals tafels en stoelen, koelkast, tapinstallatie, ...

Brouwerij Vercauteren, Malderendorp 27, 1840 Malderen
www.brouwerijvercauteren.be
brouwerij.vercauteren@busmail.net